lauantai 3. toukokuuta 2014

Voiko olla toukokuu?

Suunnittelin syksyllä, että täällä ollessani kirjoittelen fiiliksiäni vähintään kerran viikossa, niitä on sit kiva myöhemmin lukea. Nyt näyttäs siltä et oon avannut bloggerin viimeksi yli kaksi kuukautta sitten, hups.

Mutta siihen on selitys! Mulla on aina selitys kaikkeen mikä on jäänyt tekemättä.. Ensin oli hiihtolomaviikot ja kiirettä töissä, iltaisin ei jaksanut olla koneella. Sitten oli muutto ja ravit, ei kerennyt olla koneella. Pari viikkoa ravien jälkeen porukat tuli tänne viikoksi ja nautin vapaa-ajasta ja keväästä heidän kanssaan. Sitten olikin jo melkein pääsiäinen ja kävin kotona pyörähtämässä. Ja sitten tuli vappu. Ja hauska vappu olikin.. 

Kuvia kevään varrelta on jonkin verran, ja ne aion iskeä tänne blogin puolelle "talteen" ennen kun ne häviää puhelimesta jonnekin.. :D

Nyt mulla on enää 3 viikkoa harkkaa jäljellä (mihin tää aika häviää?!) niin pitäisi alkaa laittaa ajatuksia kaudesta pakettiin ja alkaa miettiä myös tulevaisuutta. Haluan kuitenkin nauttia tästä ihanasta keväästä ulkoilmassa- ja siellä se ajatuskin luistaa parhaiten. Arskat päähän ja lenkkarit jalkaan siis! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti